Mediji

Đorđević i Diković obišli Borbene složene sisteme u Velikoj Plani

22.03.2016. Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković posetili su danas pogone za proizvodnju artiljerijskih oruđa i oklopnih borbenih vozila u privrednom društvu Borbeni složeni sistemi u Velikoj Plani.

Izvor: www.blic.rs

Đorđević i Diković obišli Borbene složene sisteme

22.03.2016. Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković posetili su privredno društvo "Borbeni složeni sistemi", poslovnu jedinicu "Morava" u Velikoj Plani, koja posluje u okviru JP Jugoimport - SDPR, gde su obišli pogone za proizvodnju artiljerijskih oruđa i oklopnih borbenih vozila.

Izvor: www.rts.rs

Vučić posetio Privredno društvo Borbeni složeni sistemi

25.07.2015. Premijer Aleksandar Vučić posetio je danas Privredno društvo "Borbeni složeni sistemi", proizvodnu jedinicu "Morava" u Velikoj Plani i obišao pogone za proizvodnju atrijerijskih orudja i oklopnih borbenih vozila.

Izvor: www.blic.rs

Vučić: Srbija je dominantna sila u regionu po vojnoj industriji

25.07.2015. "Naš odgovor i naša sila suviše su veliki u odnosu na one koji bi eventualno htjeli da nas napadnu", ukazao je premijer

Izvor: www.vijesti.me

SRBIJA PRESTIGLA ZEMLJE REGIONA: "U ovom trenutku smo dominantna sila u namenskoj industriji"

25.07.2015. VELIKA PLANA - Premijer Aleksandar Vučić ocenio je da se namenska industrija Srbije polako ali značajno podiže, te da je Srbija u tom pogledu daleko prestigla zemlje regiona i to ne kupovinom tuđe tehnologije, već svojom pameću i proizvodnjom.

Izvor: www.srbijadanas.com

Vučić: Srbija pravi jedan od najboljih oklopnjaka

25.07.2015. Premijer posetio privredno društvo Borbeni složeni sistemi, proizvodnu jedinicu u Velikoj Plani. Naša namenska industrija značajno se podiže i u tom pogledu daleko je prestigla zemlje regiona.

Izvor: www.novosti.rs

Proizvodnja složenog oružja u Velikoj Plani

25.07.2015. Fabrika složenih borbenih sistema "Morava" u Velikoj Plani do kraja godine pustiće u rad nove hale za proizvodnju artiljerijskih cevi, složenog oružja i vojne opreme.

Izvor: www.rts.rs